GREECE

GREECE

20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΕΝΤΥΠΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ

Στις 17 & 18 Αυγούστου 2013 ο ΣΥ.Ρ.ΗΛ. πραγματοποίησε το 2ο HAM FEST στην Κουρούτα Αμαλιάδας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας είχε αναλάβει 3 μήνες την προετοιμασία αυτού του event και εκ του αποτελέσματος πιστεύουμε οτι πήγαμε αρκετά καλύτερα από την περσινή χρονιά. Τα μέλη του ΣΥ.Ρ.ΗΛ. δεν είναι πολλά αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε (ανάλογα με τη δύναμή μας) σε μια χρονιά δύσκολη. Ευτυχώς ξεπεράσαμε γρήγορα τα οικονομικά  προβλήματα, χάρη στη Δημοτική Αρχή που μας έδωσαν το χέρι σε αυτή μας την προσπάθεια. Μας τίμησαν με την παρουσία τους συνάδελφοι από πολλούς συλλόγους όπου μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.
 Επίσης πολλοί ήταν αυτοί που πλησίασαν το χώρο της εκδήλωσης χωρίς να είναι εραστές του χόμπυ και δήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα πλούσια εκθέματα.
Βλέπετε η Κουρούτα Αμαλιάδας είναι καλοκαιρινός προορισμός και ο Αύγουστος είναι ο μήνας που συγκεντρώνει  τον περισσότερο κόσμο από όλους τους Νομούς της Χώρας μας και όχι μόνο.
Αυτό που μας στεναχώρησε όμως ήταν η αποχή των μεγαλοκαταστηματαρχών με τα τρανταχτά ονόματα ραδιοερασιτεχνικού υλικού. Για αυτό το λόγο θα ήθελα να απευθυνθώ σε αυτούς του κυρίους με τις << βαρβάτες εταιρίες>>.
Κατά τη γνώμη μου 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου ή θεωρείτε αυτές τις εκδηλώσεις περιττές και τις απαξιώνετε!
Σκόπιμα δεν σας λέω για κρίση,γιατί βλέπουμε και είδαμε και στη δική μας την εκδήλωση πολλούς ιδιώτες κατασκευαστές να δίνουν το παρόν. Και αφού μπορούν αυτοί, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούν οι << μεγάλοι >>.
Εάν κύριοι συμβαίνει το πρώτο σκέλος τότε σταματήστε να διαφημίζεται τα προιόντα σας στην επαρχία και να ζητάτε νέο πελατολόγιο.
Εάν συμβαίνει το δεύτερο τότε δεν μένει τίποτα από το να το πείτε δυνατά. Να μην ξεκινούν συνάδελφοι μου να κάνουν τρελά χιλιόμετρα για να δουν τα προιόντα σας και να το πάρουν απόφαση να κάνουν τα ψώνια τους εκτός Ελλάδας ή από την τοπική αγορά κάθε πόλης.
 Είναι απλό.
Καταφέρατε να επανδρώνουν αυτά τα event εκθέτες με προιόντα που δεν έχουν σχέση με το ραδιοερασιτεχνισμό, αναγκάζοντας τους συλλόγους να δέχονται αυτές τις συμμετοχές για να γεμίζουν οι χώροι των εκδηλώσεων.
Επιτέλους κύριοι, στηρίξτε τους συλλόγους που κάνουν μεγάλη προετοιμασία, και σεβαστείτε τον κόσμο που κάνει χιλιόμετρα και έξοδα, για να δούν και να αγοράσουν το όνειρό τους.

Ευχαριστώ πολύ τους εκθέτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους αγαπητούς συναδέλφους από τους περισσότερους συλλόγους που ταξίδεψαν μέχρι το Ν.Ηλείας για να δουν και να μας γνωρίσουν, το Δήμο Ήλιδας για την παραχώρηση του χώρου και την οικονομική βοήθεια, τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας που ανταποκρίθηκε σε κάθε μας αίτημα, και τέλος τα Μ.Μ.Ε. για τη στήριξή τους σε κάθε μας βήμα.



Με σεβασμό.

Θωμάς Σπίνος – SV3JZT


Πρόεδρος ΣΥ.Ρ.ΗΛ.